Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uien-vijgen-dip recept
Uien-vijgen-dip recept

Uien-vijgen-dip


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


De ui heel klein snijden en met 25 gram gezouten boter in de pan glazig bakken. Suiker toevoegen en karameliseren laten. Ui-suikermengsel uit de pan nemen en laten afkoelen.
De verse vijg in kleine stukjes snijden, tijmblaadjes van de steeltjes trekken en toevoegen aan het afgekoelde ui-suikermengsel net als de rest van de gezouten boter. Maak op smaak met zout en zwarte peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit uien-vijgen-dip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven