Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turkse spinaziepannenkoek recept
Turkse spinaziepannenkoek recept

Turkse spinaziepannenkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak van het beslag dunne pannenkoeken en houd deze warm. Bak in wat olie op laag vuur de ui en de knoflook gaar. Bak de spinazie even mee, laat het goed uitlekken en meng de fetakaas erdoor. Leg op elke pannenkoek een rolletje van het mengsel, vouw aan 2 zijden de randen naar binnen en rol het geheel op. Leg de opgerolde pannenkoek in een pan en warm het nog even voorzichtig op. Serveer als hapje bij de lunch.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit turkse spinaziepannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Turkse spinaziepannenkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoi, graag had ik ook de hoeveelheden voor de pannenkoek!
    Jerkat gaf dit recept op 15 juni 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven