Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een wokpan op het vuur en doe er een laag olie in. Snij de ui en de aardappelen in kleine stukjes. Wanneer de olie warm is, de aardappelen en de ui samen in de olie bakken tot de aardappelen goudgeel zijn. Let op! Zorg dat de uien niet te bruin worden. Schep alles uit de olie en doe het in een grote kom.

Voeg de knoflook, zout en peper toe aan het aardappel/ui mengsel. Kluts de 4 eieren en voeg ze toe in bij de aardappelen/ui. Even mengen en doe dit in een koekenpan.

Bak het net als een omelet zodra de zijkanten goed gebakken zijn kunt u het omdraaien met een bord of een deksel van een pan, en bak de andere kant totdat ook deze goed gaar is. Laat hem nog even door garen om de binnenkant ook goed gaar te krijgen.

De gaarheid kunt u testen door gaatjes in de bovenkant te prikken met een vork en er dan op te duwen. Als er dan ei om hoog komt is hij nog niet goed, en moet het nog iets langer bakken.

Serveersuggesties

U kunt er alles in doen wat u lekker vindt, groenten, vlees of andere kruiden. Het bovenstaande recept is neutraal en er kan alles mee gedaan worden. Het is warm en koud te serveren en lekker als tapas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven