Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tika marsala-gehaktballetjes met koriander recept
Tika marsala-gehaktballetjes met koriander recept

Tika marsala-gehaktballetjes met koriander


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de ui in de olie goudgeel en zacht. Schep samen met het ei ,maisgriesmeel, tikka masalapasta, komijnzaad en koriander door het gehakt. Voeg als het te vochtig is, nog wat maisgriesmeel toe. Vorm met natte handen balletjes ter grootte van een pingpongbal. Verhit een flinke laag olie in een diepe koekenpan. Frituur of wok de balletjes in de hete olie krokant en bruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tika marsala-gehaktballetjes met koriander recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven