Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Thaise viskoekjes met een frisse dip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gesneden koolvisfilet en kipfilet in de keukenmachine en voeg de maizena, boemboe en het ei toe.

Pak de limoen en een rasp en rasp de groene schil van de limoen er boven. Bewaar de limoen.

Pureer dit mengsel daarna 1 minuut in de keukenmachine.

Vorm daarna met vochtige handen balletjes ter grootte van golfballen en druk ze plat.

Laat de platte balletjes dan minimaal 10 minuten opstijven in de koelkast.

De dip:

Pers ondertussen de limoen uit.

Meng de blokjes komkommer met de gesnipperde ui en de chilisaus.

Breng op smaak met limoensap.



Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 6 tot 8 minuten rondom bruin.

Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de frisse dip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise viskoekjes met een frisse dip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven