Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tapashapjes recept
Tapashapjes recept

Tapashapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de knoflook. Was de tijm en schud hem goed droog. Was de peterselie en schud hem goed droog, Pluk de blaadjes van de takjes. Hak de tijm en de peterselie grof. Meng de tijm en de peterselie met 2 eetlepels olie, de knoflook en de olijven.
Maak de champignons schoon. Verhit 1 theelepel olijfolie in een pan en bak er de champignons op hoog vuur in. Breng op smaak met zout en peper. Neem uit de pan en laat afkoelen.
Was de tomaten en het basilicum. Pluk de blaadjes van het basilicum
Prik steeds 1 champignon met een plakje ham (opgevouwen), een tomaatje en een basilicumblaadje aan een cocktailprikker.
Was de vijg en dep hem droog. Snijd eventueel de schil dun af.
Snijd de vijg in 8 parten. Snijd de kaas in 8 blokjes en prik steeds 1 blokje en 1 partje vijg aan een cocktailprikker, garneer met de cranberrycompote.

Allergenen Informatie

Voor dit tapashapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven