Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sushi recept
Sushi recept

Sushi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing. Smeer het uit tot een laag van circa 0,5 cm. Dek af met huishoudfolie. Snijd het norivel op de gewenste maat. Gebruik de afmeting van het norivel om de rijst op maat te snijden. Leg de rijst en nori op een matje. Smeer er een streep wasabi op. Leg ingemaakt gember, (als je dat lekker vindt) en in repen gesneden tonijn en komkommer op de rijst. Rol strak op en laat even in de koelkast liggen. Snijd er vervolgens dikke plakken van.

Serveersuggesties

Ander sushi variaties: Sushi met zalm Sushi met asperge en zalm Sushi met oosterse paling

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sushi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven