Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surimi hapje recept
Surimi hapje recept

Surimi hapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de surimi sticks in 3 of 4 stukjes, snijd een stukje van de lenteuitjes af wat nog stevig is en snijd dit in gelijke stukken van ongeveer 1,5 cm. Snijd het groene gedeelte van de lenteuitjes in smalle ringetjes en voeg dit bij 2 eetlepels oestersaus en doe hierbij een halve eetlepel sojasaus. Meng de saus goed. Serveer de surimi en de lenteuitjes op een schaal en zet in het midden een bakje met de saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit surimi hapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven