Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbroodhapje met geitenkaas en parmaham recept
Stokbroodhapje met geitenkaas en parmaham recept

Stokbroodhapje met geitenkaas en parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het stokbrood in sneetjes, smeer ze in met olijfolie en rooster ze aan beide kanten goudgeel. Beleg ze met de parmaham, geitenkaas en een partje vijg. Druppel er basilicumolie op voor het serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stokbroodhapje met geitenkaas en parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven