Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood met rosbief en rode jam recept
Stokbrood met rosbief en rode jam recept

Stokbrood met rosbief en rode jam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd het stokbrood ik 24 plakjes. Leg de plakjes stokbrood op een bakplaat en bak ze in 15 minuten aan beide kanten bruin. Laat de plakjes stokbrood afkoelen. Besmeer een kant van de plakjes stokbrood met mayonaise. Verdeel de rosbief erover en garneer met een blaadje basilicum met daarop de rode jam.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stokbrood met rosbief en rode jam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven