Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Saucijzenbroodje recept
Saucijzenbroodje recept

Saucijzenbroodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladerdeeg ontdooien. Eitje klutsen. De gehakt mengen en kneden met de gehaktmix. Draai van de gehakt 5 rolletjes (maat van de bladerdeegbladen). Oven voorverwarmen op 180 graden C. (hete lucht). Dan de rolletjes gehakt in het midden van het bladerdeeg plaatsen en randjes met ei in smeren. Bladerdeeg omvouwen en de bovenkant insmeren met ei. Even in de oven en klaar. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Probeer ook een een andere gehaktmix (uien, kerrie naar eigen voorkeur)of wat chilisaus door het gehakt.

Allergenen Informatie

Voor dit saucijzenbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven