Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saucijzenbroodje recept
Saucijzenbroodje recept

Saucijzenbroodje


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bladerdeeg ontdooien. Eitje klutsen. De gehakt mengen en kneden met de gehaktmix. Draai van de gehakt 5 rolletjes (maat van de bladerdeegbladen). Oven voorverwarmen op 180 graden C. (hete lucht). Dan de rolletjes gehakt in het midden van het bladerdeeg plaatsen en randjes met ei in smeren. Bladerdeeg omvouwen en de bovenkant insmeren met ei. Even in de oven en klaar. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Probeer ook een een andere gehaktmix (uien, kerrie naar eigen voorkeur)of wat chilisaus door het gehakt.

Allergenen Informatie

Voor dit saucijzenbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven