Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sateh burgers recept
Sateh burgers recept

Sateh burgers


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Warm de pindakaas even op in een klein schaaltje in de oven of in een schaaltje in een pannetje heet water (au bain Marie) zodat deze lekker smeuďg wordt.
Leg het gehakt in een grote kom en verkruimel de beschuit er overheen.
Breek het ei en voeg toe.
Voeg daarna alle andere ingrediënten inclusief de verwarmde pindakaas toe en kneed goed door elkaar.
Draai er 4 gehaktballen van en zorg ervoor dat je alle lucht eruit hebt gedraaid.
Druk flink plat (ongeveer 1,5 cm dik) en bak de burgers op matig vuur aan twee kanten bruin in de voorverhitte wokolie (ongeveer 3.5 minuten per kant, maar zeker niet te lang, een klein beetje rosé van binnen is niet erg)

Serveersuggesties

Om een unieke smaak te krijgen kun je er ook nog een theelepel hoi sin saus aan toevoegen.

Allergenen Informatie

Voor dit sateh burgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven