Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Saté van meloen met parmaham in rode port


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal met een meloenboor minimaal 16 bolletjes uit de galia meloen. Snijd 8 plakken parmaham door de helft en wikkel ze om de meloen bolletjes. Prik daarna 2 meloen/parmahambolletjes aan een klein satéprikkertje. Schenk 4 borrelglaasjes in met ongeveer 15 cc Port en leg de saté van meloen en parmaham nu op het glas. Neem een hap van de meloen/parmahambolletjes, daarna een slok van de port en eet het gezamenlijk op!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit saté van meloen met parmaham in rode port recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven