Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Samosa's recept
Samosa's recept

Samosa's


Ingrediënten


Bereidingswijze


De filodeeg diagonaal doorsnijden Voor de vulling: gehakt, knoflook, wortel, erwten, kerriepoeder en tamarindesaus in een schaaltje mengen. Verdeel de vulling over de deeghoekjes. De randen van de deeg met water bestrijken. Deeg dubbelvouwen tot kleinere deeghoekjes goed aandrukken. olie in de pan met zware bodem verhitten. Een paar samosa's in de matige warme olie circa 4 minuten frituren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit samosa's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven