Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rösti met zalmtartaar recept
Rösti met zalmtartaar recept

Rösti met zalmtartaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui zo fijn mogelijk. Roer de uisnippers en mierikswortel door de zure room. Hak de zalm in kleine stukjes. Laat de rösti ontdooien. Leg de rösti in de oven of onder de ovengrill. Laat de lichtbruine, knapperige rösti iets afkoelen. Bedek de rondjes met zalmtartaar die wordt besmeerd met het zure roommengsel. Strooi er bieslook over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rösti met zalmtartaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven