Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roquefort dadels recept
Roquefort dadels recept

Roquefort dadels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng een paar lepels roomkaas met stukjes roquefort (hoeveelheid hangt af van de mate dat je van roquefort houd) in de blender tot je een mooie gladde creme hebt. Halveer de dadels en haal de pitten er uit. Vul een garneerspuit met de roquefortcreme en spuit deze in de helft van de dadelhelften. Bak de bacon in een pan (niet al te knapperig, anders kun je er niet meer mee wikkelen). Leg de lege helft van de dadel op de gevulde en rol er een stukje bacon omheen. Zet dit vast met een prikker en herhaal dit tot alle dadels op zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roquefort dadels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven