Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rookvleesrolletjes recept
Rookvleesrolletjes recept

Rookvleesrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bieslook en knip deze in stukjes van circa 5 centimeter. Snijd de mon chou in 8 plakken en halveer ieder plakje. Leg op een plakje rookvlees een laagje bieslooksprietjes en daarop een plakje mon chou en daar bovenop weer wat bieslooksprietjes. Bestrooi royaal met vers gemalen peper. Vouw de zijkanten van het rookvlees naar binnen en rol het rolletje strak op.

Allergenen Informatie

Voor dit rookvleesrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven