Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rolletjes van gerookte zalm met dille recept
Rolletjes van gerookte zalm met dille recept

Rolletjes van gerookte zalm met dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de halve citroen uit, meng 1 eetlepel van het sap met de kaas. Snijd de plakken zalm doormidden, bestrijk de zalm met het kaasmengsel. Leg in het midden van elke plak een takje dille. Rol de plakken zalm op en verdeel ze over 2 borden. Je kunt deze rolletjes enkele uren van te voren maken en gewikkeld in plasticfolie tot gebruik in de koelkast bewaren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rolletjes van gerookte zalm met dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven