Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebrood-zalmhapjes recept
Roggebrood-zalmhapjes recept

Roggebrood-zalmhapjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Roer de roomkaas glad.
Bestrijk 9 plakken roggebrood met roomkaas. Verdeel de zalm erover. Stapel de belegde plakken zo op elkaar dat er 3 stapels van steeds 3 plakken ontstaan, leg op elke plak 1 plak van het overige roggebrood.
Snijd de stapels met een scherp mes in 6-9 blokjes.
Was der dille, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes.
Garneer de hapjes met de dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roggebrood-zalmhapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven