Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstkoekjes met kaassaus recept
Rijstkoekjes met kaassaus recept

Rijstkoekjes met kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens aan wijzing op de verpakking. Pel en snipper de ui. Fruit de ui in de boter. Strooi de bloem over de ui en roer er 125 milliliter water en de melk doorheen. Breng de saus aan de kook en laat 100 gram kaas erin smelten. Breng op smaak met zout en peper. Maak de lente-uitjes schoon en was ze. Snijd ze in ringe. Meng de rijst met de lente-ui, de eieren, de maizena en 50 gram kaas. Breng op smaak met zout en peper. Vorm 12 koekjes van het rijstmengse. Verhit de olie in gedeelten in een pan met antiaanbaklaag en bak de koekjes ca. 10 minuten aan beide kanten goudbruin. Was de peterselie en leg wat aan de kant voor garnering. Hak de peterselie en roer hem door de kaassaus. Leg de rijstkoekjes op de borden en giet de kaassaus er naast. Garneer met de overgebleven peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met gemengde salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstkoekjes met kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven