Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Quiche Lorraine, zalmvariant recept
Quiche Lorraine, zalmvariant recept

Quiche Lorraine, zalmvariant


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Zeef de bloem en het zout boven een kom. Snijd de koude boter met twee messen in stukjes door de bloem. Prak de stukjes boter met een vork door de bloem. Meng lepel voor lepel het water door dit mengsel. Kneed het tot een bal en verpak die in plastic folie. Het deeg kan ook in een keukenmachine worden gemaakt. Leg de deegbal een half uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol de deegbal op het met bloem bestoven aanrecht uit tot een ronde lap, iets groter is dan de taartvorm. Beboter de bakvorm. Leg de deeglap in de vorm. Prik met een vork hier en daar gaatjes in de deegbodem. Meng de yoghurt met de crème fraîche en klop hier de eieren in los. Roer er een beetje peper door en de feta door. Bereiden: Leg de plakken zalm op de deegbodem in de vorm. Giet het eimengsel erop. Bestrooi met de geraspte kaas. Bak de quiche in circa 30- 40 minuten gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit quiche lorraine, zalmvariant recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven