Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Poolse tartaar recept
Poolse tartaar recept

Poolse tartaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de tartaar bij elkaar in een kom.
Snij de ui, augurken, knoflook en sardientjes bijzonder fijn en roer het door de tartaar. Voeg de eidooier toe en een scheutje olie van de sardientjes. Voeg als laatste naar smaak peper en zout toe. Rooster het witbrood en snijd het in vieren. Beleg het brood met de tartaar en serveer het als voorafje of bij de borrel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit poolse tartaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven