Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza-pannekoek recept
Pizza-pannekoek recept

Pizza-pannekoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de pannekoekenmix, melk met de bakpoeder en de pizzakruiden goed door tot een pannekoekenbeslag. Verwarm de koekenpan met de olie en schep de mix in de warme pan. Draai de pizzapannekoek om en leg de plakjes tomaat erop en de mozzarella. Zodra de pizzapannekoek bruin is, is ook de tomaat reeds warm en de mozzarella gesmolten! Heerlijk ook voor kinderen!

Serveersuggesties

Varieer eens met ham en champignons of zalm en gorgonzola of salami!

Allergenen Informatie

Voor dit pizza-pannekoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven