Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige eiersalade recept
Pittige eiersalade recept

Pittige eiersalade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


1.aardappels gaarkoken, uitlekken en daarna prakken; eieren hard koken en in grove stukjes snijden.
2. Meng de uien, augurken, selderij,zoete puntpaprika Madam Jeanette peper en Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) grof in een blender.
3. Meng de geprakte aardappel met de melk en de kurkuma, voeg daarna de suiker, mayonaise of frietsaus, eieren en mosterd hieraan toe, het geheel goed mengen; voeg vervolgens de mengsel van punt 2 hieraan toe en het geheel tot een romige massa mengen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige eiersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven