Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante medaillons recept
Pikante medaillons recept

Pikante medaillons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in 40 schijfjes. Bak de stukjes aan elke zijde 2.5 minuten in de hete olie. Breng op smaak en haal ze uit de pan (houd ze warm). Halveer de plakken ontbijtspek. Maak de champignons schoon. Duw de amandelen in de pruimen. Snijd de kaas in 10 schijven. Wikkel het ontbijtspek om de champignons, de pruimen en de kaas. Maak de tomaten, de tijm, de basilicum en de rucola schoon. Bak de spekpruimen, en de spekchampignons rondom krachtig aan en haal ze uit de pan. Bak de tomaten 1.5 minuten en haal ze uit de pan. Bak al roerend kort de met spek omwikkelde kaas en de tijm aan. Let er op dat de kaas niet smelt. Haal ze uit de pan en leg ze op de varkensmedaillons. Garneer 10 medaillons met de crème fraiche, de basilicum en de tomaten. Verdeel de rucola over de 20 overige medaillons. Beleg de helft van deze medaillons met de spekpruimen en de andere helft met de spekchampignons. Steek alles vast met satèprikkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pikante medaillons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven