Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasteitje met champignonsaus recept
Pasteitje met champignonsaus recept

Pasteitje met champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Bak de gekruide reepjes varkensvlees lichtbruin.
Snijd de verschillende soorten champignons in schijfjes en bak deze lichtjes aan.
Smelt de margarine en voeg de bloem toe. Voeg de melk, de runderbouillon, de zout, peper en de room toe.
Voeg ook de champignons toe en laat de saus even sudderen.
Voeg daarna de reepjes varkensvlees toe.

Zet de pasteitjes in de oven en bak ze af in 10 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasteitje met champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven