Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastei-champignonhapjes recept
Pastei-champignonhapjes recept

Pastei-champignonhapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in plakjes. Hak de knoflook fijn. Smelt de boter in een pan en fruit de champignons met knoflook 5 minuten. Voeg al roerend de room toe en breng het geheel aan de kook. Laat het mengsel al roerend 5 minuten pruttelen tot het iets indikt. Vul de pasteibakjes met het mengsel en bak ze in het midden van de oven volgens de aanwijzing op de verpakking.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastei-champignonhapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven