Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Garde
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Verwarm de margarine in een pan.
  3. Voeg in één keer de toe en laat die op laag vuur al roerend met een houten lepel garen.
  4. Voeg al kloppend met een garde de toe en roer het mengsel tot een gladde dikke saus.
  5. Laat de saus 1 minuutje zachtjes doorkoken.
  6. Haal de pan van het vuur en roer de door de bechamelsaus.
  7. Breng op smaak met en peper en .
  8. Laat de saus iets afkoelen.
  9. Snijd de in reepjes en het brood in dunne sneetjes.
  10. Beleg de broodjes met en verdeel de saus erover.
  11. Gratineer de croques in 10 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vloeibare margarine en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
475 kcal
23%475 kcal
Vetten
15 g.
22%15 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%22 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Party croque monsieur