Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika-ansjovishapje recept
Paprika-ansjovishapje recept

Paprika-ansjovishapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korstjes van het brood en rooster de sneetjes lichtbruin. Besmeer ze dun met de kruidenboter en snijd elk sneetje diagonaal door. Gebruik geroosterde paprika zoals deze in glazen potten te koop is in de supermarkt. Laat de paprika uitlekken in een zeef. Leg op elk stukje geroosterd brood een plakje paprika, snijd ze desnoods op maat. Leg er een reepje ansjovisfilet bovenop. Serveer er een glas sherry bij. In de tijd van Don Juan III werd deze tapa als deksel boven op een glas sherry geserveerd om de insecten uit het glas te houden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paprika-ansjovishapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven