Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoekspiesje recept
Pannenkoekspiesje recept

Pannenkoekspiesje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de mix in een kom en voeg de helft van het water toe. Maak er een klontvrij beslag van. Voeg vervolgens de rest van het water geleidelijk en al roerend toe. Doe een beetje olie of boter in de pan en laat de pan goed heet worden. Giet een laagje beslag in de pan en zorg daarbij dat het beslag goed over de pan verdeeld wordt. Draai de pannenkoek om zodra de bovenkant droog is. Bak vervolgens de andere kant van de pannenkoek ook goudbruin. Laat de pannenkoeken afkoelen. Bestrijk iedere pannenkoek met roomkaas en vervolgens met jam. Rol de pannenkoek strak op en snijd de pannenkoeken in rolletjes van 6. Prik aan iedere satéprikker 1 aardbei en 4 pannenkoekrolletjes. Lekker gerecht op een feestje of brunch

Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoekspiesje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven