Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oma's recept van risolles recept
Oma's recept van risolles recept

Oma's recept van risolles


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de uien in de boter, voeg er de bouillon, het vlees, de specerijen en het aangelengde meel bij. Laat nu alles een paar minuten goed en droog koken. Van het korstbeslag dunne pannekoekjes maken. Op elk pannekoekje een volle eetlepel van het vulsel doen en netjes dichtvouwen. Voor het bakken wentelt men het gevulde pannekoekje in een geklopt ei en daarna in paneermeel. Bakken in hete olie. (ca. 5 min)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oma's recept van risolles recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven