Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noten met cajun-yoghurtkorstje recept
Noten met cajun-yoghurtkorstje recept

Noten met cajun-yoghurtkorstje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de yoghurt met de maizena en de cajunkruiden glad, roer de noten erdoor. Verwarm de olie in een grote koekepan met anti-anbaklaag, meng de noten met het yoghurtmengsel en spreid de noten uit, zodat ze elkaar zo min mogelijk raken. Bak de noten op een matig vuur tot ze nagenoeg droog zijn, schep ze dan om en bak ze op een laag vuur onder regelmatig omscheppen, knapperig en droog. Laat de noten afkoelen op keukenpapier.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit noten met cajun-yoghurtkorstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven