Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Miniloempiaatjes met zoetzure yoghurtsaus recept
Miniloempiaatjes met zoetzure yoghurtsaus recept

Miniloempiaatjes met zoetzure yoghurtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Snijd de biefstuk in hele lange smalle reepjes. Verhit de boter in een koekepan en bak de ui in 3 minuten zachtjes glazig. Voeg de biefstukreepje toe en roerbak die in 1 minuut op een hoog vuur bruin, roer de sesamzaadjes erdoor en bak alles nog 1 minuut. Neem de pan van het vuur en breng het vleesmengsel op smaak met cayennepeper en wat zout en roer de koriander erdoor. Snijd de loempiavellen in 3 repen. Schep onderaan elke reep een lepel vleesvulling. Vouw de zijkanten over het vlees en rol het deeg op tot dunne rolletjes, Bestrijk het uiteinde van de reep en plak het vast Meng de yoghurt en de chilisaus. Verhit de olie tot 180 graden C. en frituur de loempiaatjes in ca. 3 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer direct met de zoetzure yoghurtsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit miniloempiaatjes met zoetzure yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven