Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini sauzijzenbroodjes recept
Mini sauzijzenbroodjes recept

Mini sauzijzenbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 220C. Bereidingswijze: Klop het ei los met de koffieroom. Doe het gehakt in een kom en pers het gepelde teentje knoflook er boven uit. Voeg de shoarmakruiden, de peterselie en de helft van het eimengsel toe. Kneed alles goed door en vorm er 8 rolletjes van 10 cm van. Bewaar ze tot gebruik afgedekt in de koelkast. Leg de gehaktrolletjes midden op de plakjes bladerdeeg en vouw het deeg erover. Plak de deegranden met wat water vast en druk ze met een vork stevig aan. Halveer de saucijzenbroodjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de broodjes met de rest van het losgeklopte ei en strooi het sesamzaad erover. Bak de saucijzenbroodjes in het midden van de oven in 17.5 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mini sauzijzenbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven