Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini-saucijzenbroodjes recept
Mini-saucijzenbroodjes recept

Mini-saucijzenbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden celsius. Snijd de abrikozen fijn. Klop het ei los.
Meng het gehakt met de abrikozen, koriander, komijn, peterselie en 2/3 van het ei. Voeg zout en peper naar smaak toe en kneed het gehakt goed door. Vorm er 12 worstjes van.
Halveer de plakken deeg, leg de worstjes erop en vouw het deeg erover. Plak de deegranden met wat water vast en druk ze met de tanden van een vork stevig vast.
Leg de saucijzenbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk de bovenkant met de rest van het ei.
Bak de saucijzenbroodjes in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin en gaar. Server ze warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mini-saucijzenbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven