Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lumper (rijstrolletjes met kipvulling) recept
Lumper (rijstrolletjes met kipvulling) recept

Lumper (rijstrolletjes met kipvulling)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De ketang net zo opzetten als witte rijst. Voeg alleen 2 kopjes santen en het zout toe. De stukjes kip licht bruin bakken met zout en de koenjit. De knoflook uitpersen, met stukjes ui mengen en de fijngewreven kemirinoten en djinten. Doe het mengsel in een pan en voeg 2 kopjes santen toe. Breng dit aan de kook. Voeg de sereh en de salambladeren er aan toe, alsook de suiker en de kip. Zet dit op middelmatig vuur en roer goed om tot er een dikke brei ontstaat. Pak een beetje ketang en doe er wat vulling in, een beetje van de geroosterde kokos erop en maak er een dik rolletje van. Wikkel dit in een bakpapiertje. Doe de rest op de zelfde manier. Orgineel moet de ketang in een pisangblad.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lumper (rijstrolletjes met kipvulling) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Lumper (rijstrolletjes met kipvulling) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Heerlijk recept! Wel wat voorbereiding nodig, maar resultaat is overheerlijk!
  Monique gaf dit recept op 5 mei 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven