Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Leverpaté op toast recept
Leverpaté op toast recept

Leverpaté op toast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes en knoflook. Maak de kippenlevertjes schoon en hak ze grof. Snijd de olijven in plakjes. Smelt 60 gram boter in een koekenpan en bak de sjalotjes met knoflook, tijm en rozemarijn al roerend in 10 minuten zacht. Voeg de levertjes toe en bak ze op laag vuur bruin van buiten en rosé van binnen. Laat het geheel afkoelen. Pureer het geheel en breng het op smaak met zout. Schep het geheel in een spuitzak en spuit het op de toastjes. Leg de toastjes op een schaal en garneer met plakjes olijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit leverpaté op toast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven