Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lempur Simply Cold recept
Lempur Simply Cold recept

Lempur Simply Cold


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kleefrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op het aanrecht 6 tot 8 vellen plasticfolie. Als de rijst gaar is, afgieten en gedeeltelijk af laten koelen tot lauw. Verdeel de rijst over de vellen en druk de rijst plat. Leg op de rijst de vulling en rol de rijst met behulp van de folie op tot een soort kroketjes en leg ze in de koelkast om verder op te stijven. Koud serveren! Tip: Je kunt deze lempur ook als hapje bij de borrel of buffet gebruiken. Snijd ze daarvoor in plakken van ongeveer 2 cm dik.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lempur simply cold recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven