Lekkere hapjes met bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Ontdooi de plakjes .
  3. De hoeveelheid bladerdeegplakjes hangt af van de hoeveelheid hapjes die je gaat maken Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  4. Hamkaas in bladerdeeg:
  5. Het bladerdeegplakje in vieren snijden.
  6. Een blokje kaas in een stukje ham verpakken.
  7. Dit in het midden van een bladerdeegplakje leggen.
  8. Vervolgens de punten naar elkaar vouwen en daarna bestrijken met .
  9. De saucijzenbroodjes:
  10. Leg op elk plakje 1/3 deel van een saucijs.
  11. Rol het op en verdeel ze in 3 stukken.
  12. bestrijk ze vervolgens met losgeklopt .
  13. Zalm-boursin in bladerdeeg:
  14. Snijd het in vieren.
  15. Rol daarna een bolletje boursin in een stukje .
  16. Leg dit in het midden van een plakje en vouw de punten vervolgens als een driehoekje naar elkaar.
  17. Bestrijk dit met losgeklopt .
  18. Bak de hapjes af in het midden van de voorverwarmde oven in 15-20 minuten tot de hapjes mooi goudbruin zijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg, boursin met kruiden, jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin met kruiden en jong kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en boursin met kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
8 kcal
0%64 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lekkere hapjes met bladerdeeg