Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lekkere hapjes met bladerdeeg recept
Lekkere hapjes met bladerdeeg recept

Lekkere hapjes met bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Ontdooi de plakjes bladerdeeg. De hoeveelheid bladerdeegplakjes hangt af van de hoeveelheid hapjes die je gaat maken Verwarm de oven voor op 200 graden C. Hamkaas in bladerdeeg: Het bladerdeegplakje in vieren snijden. Een blokje kaas in een stukje ham verpakken. Dit in het midden van een bladerdeegplakje leggen. Vervolgens de punten naar elkaar vouwen en daarna bestrijken met eidooier. De saucijzenbroodjes: Leg op elk plakje bladerdeeg 1/3 deel van een saucijs. Rol het bladerdeeg op en verdeel ze in 3 stukken. bestrijk ze vervolgens met losgeklopt eidooier. Zalm-boursin in bladerdeeg: Snijd het bladerdeeg in vieren. Rol daarna een bolletje boursin in een stukje zalm. Leg dit in het midden van een plakje bladerdeeg en vouw de punten vervolgens als een driehoekje naar elkaar. Bestrijk dit met losgeklopt eidooier. Bak de hapjes af in het midden van de voorverwarmde oven in 17.5 minuten tot de hapjes mooi goudbruin zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lekkere hapjes met bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven