Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsballetjes recept
Lamsballetjes recept

Lamsballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper beide uien apart fijn. Plet beide knoflooks apart. Meng in een kom het gehakt met de kleine ui, 1 teentje knoflook, basilicum, paneermeel en ei goed door elkaar. Maak er 40 balletjes van. Bak de balletjes in porties in een koekenpan bruin en in 10 minuten gaar. Houd ze op een bord onder alu-folie warm. Maak intussen de tomatensaus. Verhit de olie in een sauspan. Bak de ui en 2 teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg de tomatenpuree, bouillon en suiker toe. Laat het geheel zonder deksel 10 minuten doorkoken. Schep de balletjes door de tomatensaus en warm het nog even goed door. Schep de balletjes met de saus in een schaal en bestrooi het met de blaadjes munt.

Allergenen Informatie

Voor dit lamsballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven