Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenfeta op stokbrood recept
Kruidenfeta op stokbrood recept

Kruidenfeta op stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Was de basilicum en snipper hem fijn. Was de sla grondig en laat goed uitlekken. Druk de feta met een vork fijn en meng de crème fraiche er doorheen. Roer de ui en de basilicum er doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Snijd het stokbrood in de lengte door en snijd elke helft in 4-6 stukken. Rooster het brood eventueel, ca. 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Pluk de sla kleiner en leg hem op het brood. Verdeel de kaascrème er over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidenfeta op stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven