Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommerhapjes met roomsaus recept
Komkommerhapjes met roomsaus recept

Komkommerhapjes met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vewijder de zaadjes van de paprika en hak hem fijn. Was de komkommer en snijd hem in dikke plakken. Verwijder de zaadjes en laat een klein laagje zitten. Besprenkel de komkommerplakken met zout en laat ze in een vergiet uitlekken. Strooi het tarwemeel in een kom, schenk er zoveel kokend water op dat het onder staat en laat het 10 minuten staan tot het water is geabsorbeerd. Meng het tarwemeel met de paprika, room en zout. Spoel de komkommerplakken af en dep ze droog. Voeg de koriander toe aan het roommengsel en vul de komkommerplakjes ermee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit komkommerhapjes met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven