Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus recept
Knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus recept

Knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tofu laten uitlekken en droogdeppen, eventueel erin knijpen om overtollig vocht te verwijderen. Tofu, ei en sojasaus met zout en peper pureren met een staafmixer. Bloem door tofumengsel roeren. Paddestoelen en norivellen erdoor scheppen. Van tofu 20 kleine balletjes draaien. Frituurpan met olie tot 180 graden C. verhitten. Tofuballetjes per 6 tegelijk langzaam in frituurolie laten zakken en in 4 minuten goudbruin en gaar frituren. Rest van de tofuballetjes op dezelfde wijze bereiden. Balletjes op keukenpapier laten uitlekken en met zoete chilisaus serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven