Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kleine loempia recept
Kleine loempia recept

Kleine loempia


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de worteltjes fijn. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd ze in stukjes. Hak de knoflook fijn. Laat het filodeeg ontdooien. Klop het eiwit los. Meng de worteltjes met paprika, knoflook, ei, paneermeel en zout door het gehakt. Leg het filodeeg op een werkvlak en bestrijk ze met olijfolie. Snijd vierkantjes van 12 x 12 cm van het deeg. Leg 2 velletjes deeg op elkaar. Verdeel het gehakt mengsel over de deeglapjes en rol ze op. Vouw de onder en bovenkant naar binnen. Bestrijk de deegranden met eiwit. Verwarm de frituurpan op 180 graden en frituur de loempiaatjes in 5 minuten bruin en gaar. Meng in een steelpan de tomatenblokjes met bouillon en pers de knoflook er boven uit. Meng het geheel tot een gladde saus en serveer de saus bij de loempiaatjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kleine loempia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven