Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiwi met geitenkaas recept
Kiwi met geitenkaas recept

Kiwi met geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de kiwi's dun en snijd ze in plakken. Snijd de geitenkaas in kleine blokjes. Meng de mosterd met zure room, 7-up, azijn, honing en zout tot een dressing. Leg 4 plakjes kiwi op een schaaltje. Verdeel de helft van de kaas erover. Dek het af met een nieuw plakje kiwi en verdeel de rest van de kaas erover. Dek de torentjes af met de laatste plakjes kiwi. Steel een cocktailprikker erdoor en schenk de rest van de dressing erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kiwi met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven