Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenvleugels in ketjap recept
Kippenvleugels in ketjap recept

Kippenvleugels in ketjap


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak de kippenvleugels even aan in wat olie. Doe er dan ketjap, sambal, knoflook en gemberpoeder bij, evenals een kopje heet water. Zet het vuur laag en laat alles twintig minuten met de deksel op de pan sudderen. Haal de deksel er dan af en laat de saus nog circa twintig minuten inkoken. Bedruip daarbij de vleugels voortdurend. Laat de vleugels afkoelen (zet ze eventueel een paar uur in de koelkast) alvorens ze te serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippenvleugels in ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven