Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kippenlevertjes in ontbijtspek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de levertjes in stukjes van ongeveer 2,5 cm. Zorg dat je alleen de mooie stukken gebruikt en niet de stukken waarin een groen bolletje zit. Rol de stukjes in een plakje ontbijtspek. Zorg daarbij dat het levertje aan alle kantn omhuld is. Zet een koekenpan met goede anti-aanbak laag op hoog vuur. Bak de pakketjes rondom goudbruin. De levertjes zijn zowel koud als warm te serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippenlevertjes in ontbijtspek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven