Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipkerriesalade recept
Kipkerriesalade recept

Kipkerriesalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet koken in water met een kipbouillonblok, ongeveer 10 minuten. Kipfilet in kleine stukjes snijden. De ananas in kleine stukjes snijden. De ui in hele kleine stukjes snijden. Gooi alles bij elkaar in een schaal. Voeg daarbij behoorlijk wat kerrie, ongeveer 1 flinke lepel mayonaise, wat zout, peper en een paar druppels zoetstof of ananassap en meng alles goed door elkaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipkerriesalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven