Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiphapjes met dipsaus recept
Kiphapjes met dipsaus recept

Kiphapjes met dipsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in niet te dikke repen. Meng het paneermeel, rozemarijn en peterselie goed door elkaar. Klop de eieren los. Wentel de kipfilets eerst door de bloem,dan door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel,druk het paneermeel goed aan. Vul een pan met een hoge rand voor de helft met frituurolie en verhit de olie tot 190 graden C. Frituur daarin de kipreepjes in porties, 3 minuten. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Houd de reepjes warm totdat alle reepjes klaar zijn. Serveer de kipreepjes met de mayonaise.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kiphapjes met dipsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven