Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipgoujons recept
Kipgoujons recept

Kipgoujons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel elke kipfilet in tweeŽn. Leg alle stukken filet tussen twee stukken huishoudfolie en sla met een deegroller plat tot ze circa 1 cm dik zijn. Snijd de kip in diagonale reepjes van circa 2 cm. Meng broodkruim met de specerijen, zout en peper. Haal de repen kipfilet (goujons) een voor een door de bloem. Wentel de goujons eerst door het ei en daarna door het broodkruimmengsel. Meng alle dipsausingrediŽnten goed en breng de saus op smaak met zout en peper. Dek hem af en zet hem tot gebruik in de koelkast. frituur de goujons in porties goudbruin en kanpperig. Laat ze op keukenpapier uitlekken en houd ze warm in de oven tot alle goujons gefrituurd zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit kipgoujons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven